Help Multiservices - Servicii de curatenie fatade & Alpinisti utilitari

Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari – Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceasca si mai ales care sa iasa in evidenta, HM a specializat o echipa pentru acest serviciu de curatenie fatade, in care alpinistii utilitari au in responsabilitate curatenia profesionala a suprafetelor de sticla care imbraca cladirea.

Pentru a facilita cu usurinta acest tip de serviciu, HM a investit resurse importante in dotarea cu echipamente si substante speciale a echipelor responsabile pentru acest tip de serviciu. Echipamentele si tehnologiile folosite de HM se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Pentru a putea desfasura in conditii depline de siguranta acest serviciu, Help Multiservices dispunde de echipe formate din alpinisti utilitari.

Curatarea si intretinerea fatadelor prezinta un rol important in imaginea cladirii si a business-ului care se afla in interior. Impactul unei fatade curate si stralucitoare se simte atat si in zona angajatilor ce isi desfasoara activatatea in cadrul cladrii.

Lumina trece mai usor printr-un geam curat iar acest lucru le poate influenta starea generala de sanatate, vitalitatea si productivitatea. Spatiile de lucru iluminate atractiv si eficient te vor ajuta sa recrutezi si sa retii angajati de top.

Un aspect important privind curatarea fatadelor este legat tot de lumina care patrunde mai usor in interiorul cladirii. Iluminatul natural poate avea un efect benefic si in zona costurilor cu energia electrica consumata de sistemele clasice: becuri, neoane, led-uri, etc.

Ce responsabilitati are echipa noastra de servicii de curatenie fatade?

  • Curatenie exterioara a cladirilor
  • Curatare suprafete vitrate, chedere si profile
  • Curatarea si degresarea placilor aluco-bond
  • Cosmetizare integrala a unei locatii office
  • Spalare si tratare - impermeabilizare a zonelor de piatra
  • Curatarea interioara a suprafetelor vitrate (mall-uri, hoteluri)
  • Curatarea panourilor solare
  • Indepartarea turturilor de gheata

Ce avantaje obtii daca folosesti serviciul de curatenie fatade?

Numar ridicat de vizitatori

Un mediu ambiental placut si primitor

O imagine unica a locatiei

Help Multiservices - Mai curat ca niciodata