Servicii de curatenie profesionala

De-a lungul timpului si mai ales datorita diversitatii proiectelor in care au fost implicate echipele Help Multiservices au devenit specialziate in diverse tipuri de servicii de curatenie profesionala. Periodic desfasuram teste de procedură şi training-uri de specialzare pentru fiecare tip de serviciu de curatenie profesionala în parte. Avem, astfel garantia ca echipele noastre vor fi întotdeauna în pas cu evoluţiile tehnologice. Ne-am specializat in:

curatenie birouri

Curatenie birouri

Cele peste 150 de cladiri de birouri in care ne facem simtita prezenta ne stau drept garantie a calitatii serviciilor de curatenie pentru birouri. Cu echipe spacializate pe acest serviciu, cu bunavointa si echipamentele potrivite, HM este gata sa se ocupe de biroul tau pentru a le putea oferi colegilor tai un mediu de lucru placut.

Mai multe detalii
curatenie spatii comerciale

Curatenie spatii comerciale

Spatiile comerciale necesita o atentie sporita atunci cand vine vorba de curatenie. Multe dintre acestea sunt tranzitate zilnic de un numar ridicat de persoane, ce genereaza un nivel crescut de murdarie. Pentru a face fata acestor situatii, HM gestioneaza o echipa dedicata serviciului de curatenie pentru spatiile comerciale.

Mai multe detalii

Curatenie dupa constructor

Constructia unui imobil sau pur si simplu o modificare a spatiului actual lasa in urma cantitati mari de murdarie si reziduri. Help Multiservices va ajuta in acest caz cu un serviciu complet de curatenie dupa constructor cu ajutorul echipei dedicate acestui segment. Ne ocupam de la igienizarea zonei pana la transferul deseurilor in spatiile amenajate.

Mai multe detalii

Curatenie spatii exterioare

Fie ca vorbim de curti, trotuare, alei sau terase, Help Multiservices are o echipa dedicata acestui tip de serviciu de curatenie spatii exterioare. Cu echipamente noi si materiale de calitate, HM vine in ajutorul dumneavoastra pentru a putea avea un spatiu curat si mai ales primitor atat in interior cat si in zona exterioara.

Mai multe detalii
curatenie fatade

Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari

Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceasca si mai ales care sa iasa in evidenta, HM a specializat o echipa pentru acest serviciu de curatenie fatade, in care alpinistii utilitari au in responsabilitate curatenia profesionala a suprafetelor de sticla care imbraca cladirea.

Mai multe detalii

Curatenie la domiciliu Bucuresti

Spatiul tau e cel mai important mediu pentru tine si activitatea ta. Chiar daca nu esti prezent mereu, cel mai important e sa ai un mediu curat si igienizat complet. HM va avea grija de locuinta ta asa cum se cuvine cu ajutorul echipelor dedicate serviciului integrat de curatenie la domiciliu

Mai multe detalii

Help Multiservices - Mai curat ca niciodata