Help Multiservices - Servicii de curatenie spatii comerciale

Servicii de curatenie spatii comerciale – Urmarind un obiectiv comercial locatiile de acest tip, fie ca vorbim de mall-uri, supermarket-uri sau complex de magazine, sunt tranzitate zilnic de un flux ridicat de persoane. Dimenisiunile extinse atrag dupa sine cerinte specifice in ceea ce priveste aceste locatii. Curatenia unui spatiu comercial atrage dupa sine o adevarata desfasurare de forte.

Din acest motiv HM vine cu o solutie complexa pentru a duce la bun sfarsit serviciul de curatenie spatii comerciale, cu o serie de echipe numeroase, atent instruite pentru a-si atinge obiectivul: o locatie curata si sigura.

Echipamentele si tehnologiile folosite de HM se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie pentru spatiile comerciale sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele aflate in interiorul acestor cladiri.

Intregul proces de igienizare are la baza o strategie de actiuni, bine stabilita si pusa la punct de superivizorii echipelor. Atentia la detalii in cazul acestui serviciu, ne-a adus de-a lungul timpului numeroase proiecte pe care le-am finalizat cu brio.

Ce responasabilitati are echipa noastra de servicii de curatenie spatii comerciale?

  • curatarea mobilierului existent
  • curatarea intrerupatoarelor electrice
  • curatarea instalatiei de iluminat si de incalzit
  • curatarea tocariei (usi + ferestre)
  • curatarea usilor de acces
  • spalarea geamurilor (interior + exterior)
  • aspirarea si spalarea mecanizata a pardoselilor acoperite si curatarea petelor existente pe acestea
  • curatarea holurilor de acces si a scarilor rulante
  • curatarea balustradelor
  • evacuarea resturilor menajere si depozitarea la punctele de colectare

Spatiile comerciale indiferent de formatul acestora prezinta un numar ridicat de obiecte, prezente in interiorul cladiri. De la piese de mobilier ce sunt utilizate de vizitatori, la piese de ornament ce trebuie mereu intretinute pentru a oferi o imagine clara si reprezentativa atat pentru centrul comercial cat si pentru brand-urile prezente in cadrul complexului. Echipele HM se ocupa de facilitarea unui spatiu primitor, curat si mai ales sigur pentru vizitatori.

Ce avantaje obtii daca folosesti serviciul de curatenie spatii comerciale?

Numar ridicat de vizitatori

Un mediu ambiental placut si primitor

Seriozitate in procesul de business

Help Multiservices - Mai curat ca niciodata